Vacature

Hotelmedewerker / interieurverzorger
BEN JIJ ONZE NIEUWE

Hotelmedewerker?

8-16 UUR

Bij Herberg Sint Petrus zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team weer compleet te maken. We zijn op zoek naar een ontbijtmedewerker en een medewerker housekeeping. Zoek je een baan voor meer uren? Dan behoort een combinatie van beide functies ook tot de mogelijkheden! Ook bestaat de mogelijkheid tot split diensten, dus heb je jonge kinderen thuis dan is deze functie nog steeds goed te combineren. 


ONTBIJTMEDEWERKER 8-12 uur (2 à 3 ochtenden)

Ben jij een zorgzaam, vroege vogel type? Bij Herberg Sint Petrus komen de vroegste hotelgasten soms al vanaf 07.00 uur ontbijten. Je begint om 06.30 met een rondje stofzuigen
en het klaarzetten van de versproducten bij het ontbijt buffet en de broodjes in de oven. Je voorziet de gasten van een lekker kopje koffie of thee en een eitje. De rest gaat via het buffet. Vanaf 08.00 krijgen we de eerste lokale stamgasten aan de leestafel voor hun krantje en bakje koffie. Om 09.00 komt er een collega bij van de bediening. Samen nog even het terras klaarzetten en dan is het tijd om zelf een kopje koffie te pakken.


INTERIEURVERZORGER 8-12 uur (2 à 3 dagen)

Daarnaast zijn we op zoek naar een interieurverzorger. Als interieurverzorger ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers. We zoeken iemand voor 2 à 3 dagen per week per week; dat betekent dat je gemiddeld 4 uur per dag werkt. Werktijden zijn flexibel, in principe in te vullen vanaf 9:00 uur tot ongeveer 15:00 uur. We denken graag flexibel met je mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf! 

 

JOUW INGREDIËNTEN
  • Je hebt relevante werkervaring
  • Je bent minimaal 6 uur per week beschikbaar
  • Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken
ONZE SMAAKMAKERS
  • Werken in een gezellig team
  • Je uren zijn redelijk flexibel in te vullen
  • Salaris is in overleg
VRAGEN?

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust op 013-5052166. We geven je graag wat meer informatie!

zo werkt solliciteren
1. Solliciteer

Zie jij er een leuke functie bij staan en denk jij goed in ons team te passen? Dien dan hieronder je sollicitatie in.

2. Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen gaan we ermee sollicitatie aan de slag. Je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

3. kom op gesprek

Afhankelijk van welke functie nodigen we je uit voor een gesprek. Zo kunnen wij jou, maar ook jij ons wat beter leren kennen.

4. Join the club

En dan hopen we natuurlijk dat alles positief is en dat jij binnenkort met ons een borrel doet!

HALLO NIEUWE COLLEGA!

SOLLICITEREN

We laten je zo snel mogelijk iets weten!

Openingstijden

Zeven dagen per week vanaf 08:00 uur

Adres

Gelderstraat 1
5081AA Hilvarenbeek