wij zoeken

Razendsnelle afwassers
BEN JIJ ONZE NIEUWE

Afwasser?

We begrijpen dat afwassen waarschijnlijk niet je droombaan is. Maar wil jij geld verdienen op een gezellige plek met collega’s van jouw leeftijd onder het genot van goede muziek? Dan is dit een leuke baan voor jou! Samen met jouw mede-afwassers zorg jij ervoor dat de spoelkeuken schoon blijft. Je zorgt er samen voor dat de afwas gedaan wordt, en maak je tussendoor gebak voor onze gasten. 

En als je dan een tijdje als afwasser hebt gewerkt, hebben we bijna altijd wel mogelijkheden om door te groeien. Ben jij geïnteresseerd in de keuken? Dan kun jij misschien wel doorgroeien naar keukenassistent waarbij je onze chef ondersteunt in het maken van allerlei voorgerechten en nagerechten. Lijkt je het toch leuker om achter de bar de lekkerste dranken te maken of de gasten te bedienen? Dan zien we je graag als barmedewerker of bedieningsmedewerker!

 

DE FEITEN

Je werkt meestal samen met 1 of 2 collega’s. Je werkt doordeweeks in de avond, maar dit wordt niet later dan 23:00. Vaak ben je rond 22:00 uur klaar. 

zo werkt solliciteren
1. Solliciteer

Zie jij er een leuke functie bij staan en denk jij goed in ons team te passen? Dien dan hieronder je sollicitatie in.

2. Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen gaan we ermee sollicitatie aan de slag. Je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

3. kom op gesprek

Afhankelijk van welke functie nodigen we je uit voor een gesprek. Zo kunnen wij jou, maar ook jij ons wat beter leren kennen.

4. Join the club

En dan hopen we natuurlijk dat alles positief is en dat jij binnenkort met ons een borrel doet!

HALLO NIEUWE COLLEGA!

SOLLICITEREN

We laten je zo snel mogelijk iets weten!

Openingstijden

Ma: Gesloten Di-Zo: Vanaf 11:00 uur

Adres

Lage Mierdseweg 5085 NC Esbeek