vacature

Bedrijfsleider
Solliciteer nuMeer informatie
BEN JIJ ONZE NIEUWE

Bedrijfsleider?

32-38 UUR

Wil jij samen met de eigenaar een succesvolle horecazaak leiden? Heb jij ervaring in de horeca en ben je toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Ben jij degene die de verwachtingen van onze gasten en ons personeel overtreft? En zoek jij een uitdagende en leerzame baan? Dan is deze functie écht iets voor jou!

We zijn namelijk op zoek naar een bedrijfsleider voor Restaurant Het Landgoed. Restaurant Het Landgoed is een veelzijdige locatie. Van een simpele lunch tot een uitgebreid 6-gangen diner, en van een luxe vergadering tot een gezellige borrel met hapjes; gasten kunnen hier voor heel wat gelegenheden terecht. We werken met een gezellig en enthousiast team, met een goede mix van jong en ervaren. Beleving staat bij ons centraal; we willen gasten laten genieten van de lekkerste dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting.

We zijn op zoek naar bedrijfsleider voor 32 tot 38 uur per week. Iemand die, samen met onze twee andere vaste werknemers en de eigenaar het gezicht vormt van onze zaak. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer en het aansturen van ons ambulante personeel, maar ook het opstarten/afsluiten van de zaak.  

Ook ben je als bedrijfsleider medeverantwoordelijk voor het maken van werkroosters, en bepaal je samen met je collega’s de te volgen werkwijze. Je bent verantwoordelijk voor een goed personeelsbeleid, inwerkschema en de personeelsmarges. De inkoop/bestellingen vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid, maar die mag je best aan een collega uitbesteden. Ook het assortiment aan dranken en het bijbehorende voorraadbeheer horen daarbij.

We hebben regelmatig groepen in onze “Jachtkamer”, “Bovenkamer”, of soms zelfs gezelschappen die de hele zaak willen gebruiken. Het goed te woord staan en het maken van een passend voorstel is daar heel belangrijk bij.

Werken in de horeca is natuurlijk ook werken in de weekenden en avonden. Op basis van een fulltime contract bieden wij een 4 (of 5) daagse werkweek met standaard één vrije weekenddag. We hebben een redelijk flexibel rooster, met een goede afwisseling van ochtend- en avonddiensten.

De kans is groot dat je nog niet in alle bovenstaande vlakken thuis bent, maar dat is voor ons geen probleem. Het gaat er bij ons namelijk niet alleen om wat je al kunt, maar voornamelijk om wat je wilt bereiken. En daarom denken we graag mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf! 

JOUW INGREDIËNTEN
  • Je hebt ervaring in soortgelijke eetcafés/restaurants en je bent gastgericht
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre maar niet noodzakelijk
  • We zoeken vooral een gezellige collega die goed in ons team past en samen met ons de puntjes op de spreekwoordelijke “i” komt zetten
ONZE SMAAKMAKERS
  • Een uitdagende en leerzame functie
  • Standaard een weekenddag vrij (met uitzondering van vakanties en feestdagen)
  • Het volgen van cursussen/opleidingen behoort zeker tot de mogelijkheden
zo werkt solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

1. Solliciteer

Zie jij er een leuke functie bij staan en denk jij goed in ons team te passen? Dien dan hiernaast je sollicitatie in.

2. Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen gaan we ermee sollicitatie aan de slag. Je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

3. kom op gesprek

Afhankelijk van welke functie nodigen we je uit voor een gesprek. Zo kunnen wij jou, maar ook jij ons wat beter leren kennen.

4. Join the club

En dan hopen we natuurlijk dat alles positief is en dat jij binnenkort met ons een borrel doet!

HALLO NIEUWE COLLEGA!

SOLLICITEREN

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

013-5169234
info@hetlandgoed.nl

Openingstijden

M: gesloten
D-Z: 11:00 uur

Adres

Lage Mierdseweg 3 5085 NC Esbeek