Proosten op het nieuwe jaar

Met onze nieuwjaarsbox, natuurlijk. 

We kunnen ons zo voorstellen dat je nu meer dan ooit zin hebt in een lekkere borrel om te proosten op het nieuwe jaar. Op een jaar met minder zorgen, en meer vrijheid en gezelligheid. 

De koks van Herberg Sint Petrus, Taverne Paulus en Het Landgoed creëerden samen een PPL nieuwjaarsbox met allerlei bites voor een luxe borrel. Want als we dit jaar niet van het vuurwerk kunnen genieten, genieten we toch gewoon twee keer zo veel van al het lekkerst op tafel?

Bekijk hieronder de inhoud van de borrelbox en bestel hem eenvoudig via het formulier onderaan deze pagina. De box is af te halen bij Herberg Sint Petrus op 31 december tussen 10:00 en 14:00 uur. 

 

Nieuwjaarsbox

Wat zit er in de box?

De box bestaat uit signature bites van Taverne Paulus, Herberg Sint Petrus en Het Landgoed. De beste smaken van onze drie zaken in één box. Mooier kan haast niet, toch? 

Paulus bites

Paulus brood 

Camembert to share 

BBQ boneless ribs

Nacho’s

Sushi Surf & Turf

Petrus bites

Gezouten oude brokkelkaas

Fuet worst

Coppa di Parma

Olijven & notenmix

Kip bites

Mini oliebollen

Landgoed bites

Gamba’s in chili look

Truffelpopcorn

Bubbel vadouvan kroepoek

Rosbief van Hert

Iberico Satay

De prijs van deze box is 39 euro per 2 personen. Bestellen kan onderaan deze pagina. 

Cadeautip

Een dinerbon cadeau

Veel meer dan een cadeaukaart

Een origineel cadeau nodig? Koop dan een cadeaubon. Hoewel het coronavirus nog even in de weg zit, kunnen we ons voorstellen dat veel mensen weer snakken naar een mooie herinnering. Hoe fijn als jij die cadeau kunt doen?