Gelegen direct naast de kerk, aan het levendige Vrijthof vind je hotel-restaurant Herberg St. Petrus. Of gasten nu willen borrelen, lunchen of dineren: een enthousiast team staat klaar om ze op een gastvrije, Brabantse wijze te ontvangen. 

VacaturesContact

Hemels genieten aan de Vrijthof

Bij Herberg Sint Petrus, natuurlijk. 

Herberg Sint Petrus ligt direct naast de kerk aan de Vrijthof in Hilvarenbeek, en is al 25 jaar een begrip in de regio. Hier kunnen gasten terecht voor een lunch, diner of een borrel. In de zomermaanden op het terras, in de herfst- en wintermaanden binnen bij de open haard. Het is een modern ingerichte zaak waarin kerkelijke elementen met een knipoog de eyecatchers zijn. We zijn zeven dagen in de week geopend, en hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart bestaat uit enkele klassiekers in combinatie met moderne elementen en producten. We hebben een Franse keuken, maar dan wel anno 2019. Op de eerste verdieping beschikken we over 7 knus ingerichte hotelkamers waar gasten het hele jaar door kunnen verblijven.  

We werken met een gezellig en enthousiast team. Bij ons draait het om beleving en persoonlijk contact; we willen gasten laten genieten van de lekkerste dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting. Een goede mix van jong en ervaren maakt ons een leuk en dynamisch team.

 openstaande functies
SOUS-CHEF

Werk jij als sous-chef graag in een enthousiast team met verse lokale producten? Ben je op zoek naar een uitdagende functie en vind je het mooi om jouw kennis over te dragen aan anderen? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk hier de volledige vacature →

 

werknemers

openstaande functies

Benieuwd geworden?

Sfeerimpressie

contact
Taverne Paulus
Gelderstraat 3
5081 AA Hilvarenbeek

T: 013-5055833
E: info@tavernepaulus.nl
W: www.tavernepaulus.nl

 

 

heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer informatie? Laat dan hier je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!