Restaurant Het Landgoed; een veelzijdige locatie waar gasten genieten van een simpele lunch tot een uitgebreid 6-gangen diner, en van een luxe vergadering tot een gezellige borrel met bijpassende hapjes. 

 

VacaturesContact

Culinair genieten in een prachtige omgeving

Dat doe je bij Het Landgoed!

Restaurant Het Landgoed is een veelzijdige locatie. Van een simpele lunch tot een uitgebreid 6-gangendiner, en van een luxe vergadering tot een gezellige borrel met hapjes; gasten kunnen hier voor heel wat gelegenheden terecht. We werken met een gezellig en enthousiast team, met een goede mix van jong en ervaren. Beleving staat bij ons centraal; we willen gasten culinair laten genieten van de lekkerste dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting.

Het Landgoed ligt aan de rand van landgoed De Utrecht en heeft dus een prachtige bosrijke omgeving. Ons restaurant grenst aan verschillende fiets- en wandelroutes, dus gasten kunnen hier ook terecht om uit te rusten en te genieten bij de open haard, in een van onze sfeervolle nisjes, óf, wanneer het weer het toelaat, buiten op ons grote terras.

Het hele jaar door kunnen gasten genieten van een bourgondische beleving. Gasten kunnen kiezen uit een drie-, vier-, vijf- of zesgangen menu of bestellen à la carte van de uitgebreide kaart. We hebben een Franse keuken maar dan wel anno 2019. We werken met verse en lokale producten en zijn continue op zoek naar nieuwe smaken om onze gasten te kunnen verrassen met een unieke smaakbeleving, dag in dag uit.

 

 openstaande functies
Zelfstandig werkdend kok

Werk jij graag in een enthousiast keukenteam met verse en lokale producten? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging als zelfstandig werkend kok? 

Bekijk dan hier de volledige vacature →

 

Vaste medewerker bediening

Heb jij al wat ervaring in de horeca en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of werk je graag naast je huidige baan een aantal uurtjes in de horeca? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Klik dan hier voor meer informatie en solliciteer! →

werknemers

openstaande functies

Benieuwd geworden? 

Sfeerimpressie

contact

Het Landgoed
Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek

T: 013-51659234
E: info@hetlandgoed.nl
W: www.hetlandgoed.nl

 

 

openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 11:00 uur
woensdag: 11:00 uur
donderdag: 11:00 uur
vrijdag: 11:00 uur
zaterdag: 11:00 uur
zondag: 11:00 uur

 

 

heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer informatie? Laat dan hier je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!