Uitpakken met kerst

Kerst@home

Een restaurant-waardig kerstdiner, bij jou op tafel

 

 

 

 

  

uitpakken met kerst

Kerst@home box

Drie verschillende zaken, drie verschillende boxen

LEt op: Bestellen kan tot aanstaande zondag 20 december

 

Drie verschillende zaken, drie verschillende concepten, en je raadt het al: drie verschillende Kerst@home boxen. Logisch eigenlijk, want onze concepten zijn zo verschillend dat onze smaken niet echt in één box te stoppen zijn. Waar Herberg Sint Petrus normaal gesproken een wat klassieker diner op tafel zou zetten (weliswaar in een modern jasje), zou Het Landgoed waarschijnlijk met een modern diner op de planken komen (oké, met een klassiek sausje wellicht). En Taverne Paulus? Een wat vlotter kerstdiner natuurlijk! 

En die concepten proberen we nu dus bij jou op tafel te zetten. Drie verschillende diners, die je in een handomdraai en op elk niveau thuiskok zo op tafel kunt zetten. We hebben de voorbereidingen al gedaan, maak jij het zelf even af? Klik op de foto’s hieronder om naar de verschillende menuboxen te gaan en de boxen te bestellen!

Cadeautip

Een dinerbon cadeau

Veel meer dan een cadeaukaart

Een origineel cadeau nodig? Koop dan een cadeaubon. Hoewel het coronavirus nog even in de weg zit, kunnen we ons voorstellen dat veel mensen weer snakken naar een mooie herinnering. Hoe fijn als jij die cadeau kunt doen?