vacature

Zelfstandig werkend kok
BEN JIJ ONZE NIEUWE

Zelfstandig werkend kok?

32-38 UUR

Werk jij als kok graag in een enthousiast team met verse lokale producten? Ben je op zoek naar een uitdagende functie met veel ruimte voor creativiteit? Dan is deze functie iets voor jou!

Als zelfstandig werkend kok kom je terecht in een enthousiast team dat bestaat uit een chef-kok, sous-chef en leerlingen. Samen met het keukenteam zorg jij ervoor dat onze gasten van mooie en hoogwaardige gerechten genieten. Er is genoeg ruimte voor creativiteit, en we zien graag dat je meedenkt over de culinaire invulling van onze menukaart.

Je hebt al wat ervaring als kok, en hebt een afgeronde opleiding. Daarnaast heb je natuurlijk de nodige kennis van HACCP wetgeving, maar bovenal heb je een passie voor koken en ben je een teamplayer. 

We bieden een uitdagende functie waarbij je komt te werken in een enthousiast en jong team. We werken met een grote, open keuken, waardoor je ook in de mogelijkheid bent om contact te hebben met onze gasten. 

Je bent 5 dagen per week beschikbaar. Je gaat 32 of 38 uur per week werken, verdeeld over 4 of 5 dagen (naar jouw voorkeur). Daarbij heb je altijd een weekenddag vrij.

 

 

ONZE SMAAKMAKERS

We bieden een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng. Je gaat 32 tot 38 uur per week werken, verdeeld over 4 of 5 dagen (naar jouw voorkeur). Daarbij heb je altijd een weekenddag vrij. Herberg Sint Petrus is onderdeel van het horecabedrijf waartoe ook Taverne Paulus en Het Landgoed toe behoren. Daardoor hebben we genoeg mogelijkheden om door te groeien. 

Secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele uren
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen/trainingen
  • Bedrijfsuitjes
VRAGEN?

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust op 013-5052166. We geven je graag wat meer informatie!

zo werkt solliciteren
1. Solliciteer

Zie jij er een leuke functie bij staan en denk jij goed in ons team te passen? Dien dan hieronder je sollicitatie in.

2. Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen gaan we ermee sollicitatie aan de slag. Je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

3. kom op gesprek

Afhankelijk van welke functie nodigen we je uit voor een gesprek. Zo kunnen wij jou, maar ook jij ons wat beter leren kennen.

4. Join the club

En dan hopen we natuurlijk dat alles positief is en dat jij binnenkort met ons een borrel doet!

HALLO NIEUWE COLLEGA!

SOLLICITEREN

We laten je zo snel mogelijk iets weten!

Openingstijden

Zeven dagen per week vanaf 08:00 uur

Adres

Gelderstraat 1
5081 AA Hilvarenbeek