Vacature

Hotelmedewerker / housekeeping
BEN JIJ ONZE NIEUWE

Hotelmedewerker?

 8-16 UUR

Bij Herberg Sint Petrus zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team weer compleet te maken. We zoeken een ontbijtmedewerker en een medewerker housekeeping. Zoek je een baan voor wat meer uren? Dan behoort een combinatie van beide functies ook tot de mogelijkheden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot split diensten, dus heb je jonge kinderen thuis dan is deze functie nog steeds goed te combineren!


ONTBIJTMEDEWERKER 8-12 uur (2 à 3 ochtenden)

Ben jij een zorgzaam, vroege vogel type? Bij Herberg Sint Petrus komen de vroegste hotelgasten vanaf 07.30 uur ontbijten. Je begint om 07.00 met een rondje stofzuigen
en het klaarzetten van de versproducten bij het ontbijt buffet en het afbakken van de broodjes. Je voorziet de gasten van een lekker kopje koffie of thee en een eitje. De rest gaat via het buffet. Vanaf 09.00 krijgen we de eerste lokale stamgasten aan de leestafel voor hun krantje en bakje koffie; samen met een collega van het bedieningsteam zorg je voor een warm welkom. Vervolgens zet je samen nog even het terras klaar, ruim je het buffet af en dan is het rond 11 uur tijd om zelf een kopje koffie te pakken.


HOUSEKEEPING 8-12 uur (2 à 3 dagen)

Daarnaast zijn we op zoek naar een medewerker voor in de housekeeping. Als medewerker housekeeping ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers. We zoeken iemand voor 2 à 3 dagen per week per week; dat betekent dat je gemiddeld 4 uur per dag werkt. Werktijden zijn flexibel, in principe in te vullen vanaf 9:00 uur tot ongeveer 15:00 uur. We denken graag flexibel met je mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf! 

TOCH LIEVER WAT LATER OP DE DAG WERKEN? 

Past het vroege werk niet in je thuissituatie en heb je al wat ervaring in de bediening? Mis je wellicht de horeca? Voor de lunch (ca. 11:00 – 17:00) en/of het diner (ca. 18:00 – 23:00) zoeken we nog een enthousiaste gastheer/vrouw. Wellicht zijn deze uren ook goed te combineren met een jong gezin? 

 

JOUW INGREDIËNTEN
  • Je hebt relevante werkervaring
  • Je bent minimaal 6 uur per week beschikbaar
  • Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken
ONZE SMAAKMAKERS
  • Werken in een gezellig team
  • Je uren zijn redelijk flexibel in te vullen
  • Salaris is in overleg
VRAGEN?

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust op 013-5052166. We geven je graag wat meer informatie!

zo werkt solliciteren
1. Solliciteer

Zie jij er een leuke functie bij staan en denk jij goed in ons team te passen? Dien dan hieronder je sollicitatie in.

2. Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen gaan we ermee sollicitatie aan de slag. Je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

3. kom op gesprek

Afhankelijk van welke functie nodigen we je uit voor een gesprek. Zo kunnen wij jou, maar ook jij ons wat beter leren kennen.

4. Join the club

En dan hopen we natuurlijk dat alles positief is en dat jij binnenkort met ons een borrel doet!

HALLO NIEUWE COLLEGA!

SOLLICITEREN

We laten je zo snel mogelijk iets weten!

Openingstijden

Zeven dagen per week vanaf 08:00 uur

Adres

Gelderstraat 1
5081AA Hilvarenbeek