vacature

Assistent Bedrijfsleider.
BEN JIJ ONZE NIEUWE

Assistent bedrijfsleider?

24-38 UUR

Taverne Paulus; dé plek voor een lekker diner en een gezellige borrel. Vanaf de tafel kijken gasten zo de open keuken in en zien ze hoe onze koks de heerlijkste gerechten bereiden; van een lichte maaltijdsalade tot een malse tournedos van onze houtskoolsgrill. Voor de wijnliefhebbers hebben we een ruime keuze aan open wijnen, maar ook de bierdrinkers zijn hier aan het juiste adres; zij kunnen een keuze maken uit onze 40+ bieren.

Mensen in de spreekwoordelijke watten leggen, dat is wat we bij Taverne Paulus het liefste doen. We worden blij van lachende mensen en tevreden gezichten. Als assistent bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Je bent samen met bedrijfsleider Tijs het gezicht en aanspreekpunt van onze zaak. Jouw enthousiasme en gastvrijheid zorgt er voor dat gasten met een glimlach op hun gezicht de deur weer uitgaan.

Hoewel werken in de horeca vaak werken in de avond inhoudt, betekent het niet dat je bij ons elke avond moet sluiten. Je uren zijn bij ons redelijk flexibel; zo zijn ze ook deels overdag achter de schermen in te vullen. Ben jij dus een wijnliefhebber en hou jij je bezig met de wijnkaart? Zorg jij ervoor dat de bestellingen netjes gedaan worden? Of wil je er graag wat administratieve taken bij? We denken graag mee aan jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf!

WAT WIJ JOU BIEDEN?
Bij Taverne Paulus kom je terecht in een gezellig en hecht team, dat vol enthousiasme samen bouwt aan de leukste projecten. We houden ervan om nieuwe, leuke concepten uit te werken om ons zo te onderscheiden van de concurrentie. Want restaurants, daar zijn er genoeg van. Zo toverden we afgelopen zomer onze achtertuin om tot de gezelligste van Hilvarenbeek: “ACHTEROM bij Paulus”. Waar we, als het weer het toelaat, de BBQ aansteken en gasten tussen de corona’s door genieten van de heerlijkste gerechten to-share. En in de winter zitten we trouwens ook niet stil, dan organiseren we bijvoorbeeld eens per maand een POP-UP in onze naastgelegen bar “de Suite”. Zo is er altijd wel een project waar we onze creativiteit in kwijt kunnen. Natuurlijk blijven we bij de Paulus ook lekker aan de slag met verbeteren en vernieuwen.
JOUW INGREDIËNTEN
  • Ervaring, enthousiasme en motivatie
  • Je bent flexibel, maar je kunt ook van ons flexibiliteit verwachten m.b.t weekenddagen vrij etc.
  • Je geeft graag aan anderen wat je zelf ook zou verwachten als je een avond uit gaat.
ONZE SMAAKMAKERS
  • Je komt terecht in een jong en enthousiast team
  • We zijn redelijk flexibel m.b.t. vrije dagen en weekenddagen vrij
  • Salaris is in overleg en afhankelijk van je ervaring
VRAGEN?

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust op 013-5055833. We geven je graag wat meer informatie!

HALLO NIEUWE COLLEGA!

SOLLICITEREN

We laten je zo snel mogelijk iets weten!

Openingstijden

Ma: 16:00-00:00 uur
Di: 16:00-00:00 uur
Wo: 16:00-00:00 uur
Do: 16:00-00:00 uur
Vr: 16:00-02:00 uur
Za: 16:00-02:00 uur
Zo: 15:00-00:00 uur

Adres

Gelderstraat 3
5081 AA Hilvarenbeek