vacature

Zelfstandig werkend kok
BEN JIJ ONZE NIEUWE

Zelfstandig werkend kok?

32-38 UUR

Taverne Paulus; dé plek voor een lekker diner en een gezellige borrel. Vanaf de tafel kijken gasten zo de open keuken in en zien ze hoe onze koks de heerlijkste gerechten bereiden; van een lichte maaltijdsalade tot een malse tournedos van onze houtskoolsgrill. Stoer en creatief koken. Daar houden we van. Jij ook? Kijk dan even verder!

Zie je het voor je? Vanuit de open keuken kijk je zo onze zaak in en zie je hoe de gasten genieten van de gerechten die jíj maakt. Samen met het vaste keukenteam zet jij de lekkerste gerechten neer, die je zelf mee hebt verzonnen. We hopen namelijk dat jij met een bult goede ideeën en nieuwe technieken bij ons binnenkomt. Aan de muur hangt een redelijk uitgebreide menukaart, waar klassiekers zoals de Salade Scampi en de Paulusburger op staan, maar ook een achttal gerechten die om de twee weken wisselen. We zijn daarom op zoek naar een creatieve kok, die het leuk vind om zijn eigen creaties op de kaart terug te zien.

Ons huidige team bestaat uit een chef en een zelfstandig werkend kok. We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die de ambitie heeft om door te groeien tot sous-chef. Dat zou betekenen dat je samen met onze chef verantwoordelijk wordt bent voor het reilen en zeilen in onze keuken, het opstellen van de menukaart, en bestellingen.

Taverne Paulus is onderdeel van horecabedrijf Huijbregts vof waar ook Restaurant Het Landgoed, Herberg Sint Petrus en de Suite toe behoren. Hierdoor zijn wij in staat ook doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf te bieden.

Bij Taverne Paulus kom je terecht in een gezellig en hecht team, dat vol enthousiasme samen bouwt aan de leukste projecten. We houden ervan om nieuwe, leuke concepten uit te werken om ons zo te onderscheiden van de concurrentie. Want restaurants, daar zijn er genoeg van. Zo toverden we afgelopen zomer onze achtertuin om tot de gezelligste van Hilvarenbeek: “ACHTEROM bij Paulus”. Waar we, als het weer het toelaat, de BBQ aansteken en gasten tussen de corona’s door genieten van de heerlijkste gerechten to-share. En in de winter zitten we trouwens ook niet stil, dan organiseren we bijvoorbeeld eens per maand een POP-UP in onze naastgelegen bar “de Suite”. We hebben al een succesvolle Oosterse en Surinaamse pop-up gehad. En het volgende thema? Die bepaal jij!

Dus; ben jij onze nieuwe BBQ master, breng jij juist Oosterse invloeden mee of maak jij de lekkerste pasta’s? Dan komen wij graag met je in contact!

JOUW INGREDIËNTEN
  • Je bent 32 tot 38 uur beschikbaar, verdeelt over vier of vijf werkdagen (naar jouw voorkeur). Daarbij heb je altijd een weekenddag vrij.
  • Je hebt relevante werkervaring
  • Je staat open voor creativiteit en leert graag nieuwe dingen
  • Je bent communicatief vaardig en stressbestendig
  • Daarnaast heb je natuurlijk een afgeronde opleiding en de nodige kennis van HACCP wetgeving. Maar bovenal heb je een enorme passie voor koken en ben je een teamplayer.
ONZE SMAAKMAKERS
  • De mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen/opleidingen.
  • Een gemoedelijke werksfeer, in een enthousiast en collegiaal team dat bestaat uit een goede mix van jong en ervaren.
  • Werken in de horeca is vaak werken in de weekenden. Toch streven wij ernaar dat met regelmaat weekenden vrij ook tot de mogelijkheden behoort.
  • Een prima salaris op basis van je ervaring
  • Reiskostenvergoeding
VRAGEN?

Heb je vragen over deze vacature? Bel ons dan gerust op 013-5055833. We geven je graag wat meer informatie!

zo werkt solliciteren
1. Solliciteer

Zie jij er een leuke functie bij staan en denk jij goed in ons team te passen? Dien dan hieronder je sollicitatie in.

2. Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen gaan we ermee sollicitatie aan de slag. Je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

3. kom op gesprek

Afhankelijk van welke functie nodigen we je uit voor een gesprek. Zo kunnen wij jou, maar ook jij ons wat beter leren kennen.

4. Join the club

En dan hopen we natuurlijk dat alles positief is en dat jij binnenkort met ons een borrel doet!

HALLO NIEUWE COLLEGA!

SOLLICITEREN

We laten je zo snel mogelijk iets weten!

Openingstijden

Ma: 16:00-00:00 uur
Di: 16:00-00:00 uur
Wo: 16:00-00:00 uur
Do: 16:00-00:00 uur
Vr: 16:00-02:00 uur
Za: 16:00-02:00 uur
Zo: 15:00-00:00 uur

Adres

Gelderstraat 3
5081 AA Hilvarenbeek