vacature

Zelfstandig werkend kok
BEN JIJ ONZE NIEUWE

Zelfstandig werkend kok?

32-38 UUR

Huijbregts Horeca is op zoek naar een zelfstandig werkend kok (32-38 uur). Werk jij graag in een enthousiast team met verse lokale producten? Ben je op zoek naar een uitdagende functie met veel ruimte voor creativiteit? Dan is deze functie iets voor jou!

Huijbregts Horeca is een modern familiebedrijf dat bestaat uit de zaken Taverne Paulus, Herberg Sint Petrus en restaurant Het Landgoed, gelegen in Hilvarenbeek. In de grote open keuken midden in de zaak van Taverne Paulus worden creatieve en stoere gerechten bereid; van maaltijdsalades tot aan gerechten van de houtskoolgrill. De wisselende kaart maakt dat de koks continu op zoek zijn naar nieuwe smaken. Een deur verder, gelegen naast de kerk in het hart van Hilvarenbeek, vind je Herberg Sint Petrus. Met een Franse kaart anno 2020 zetten de koks hier eerlijke en klassieke gerechten op tafel, maar dan wél in een modern jasje gestoken. Restaurant Het Landgoed vind je aan de rand van een prachtig bosgebied in Esbeek. Een ideale locatie voor een wat uitgebreider diner in een ontspannen setting. Surprisemenu’s en zes-gangenproeverijen zijn hier de hardlopers, waarbij de koks verrassende en culinaire gerechten bereiden met seizoensproducten.

Door onze verschillende zaken kunnen gasten kunnen bij ons terecht voor bijna elke gelegenheid; van een simpele lunch tot een uitgebreid zes-gangendiner en van een luxe vergadering tot een knalfeest. Dat betekent trouwens ook dat er voor bijna iedere zelfstandig werkend kok wel een passende plek bestaat binnen ons bedrijf.

 

WAT WE ZOEKEN?

Door de coronacrisis zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met het aanscherpen en verbeteren van onze concepten. We zijn fanatieker dan ooit, en we hopen twee nieuwe enthousiaste koks te vinden om samen met ons verder te bouwen aan ons bedrijf. We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor zowel Herberg Sint Petrus als Taverne Paulus. Waar je terecht komt laten we graag van jou en van ons gesprek afhangen. We denken namelijk graag flexibel met je mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf!

Wat al wel vast staat, is dat wij je een uitdagende functie bieden waarbij je komt te werken in enthousiast team met een goede mix tussen jong en ervaren. Als zelfstandig werkend kok kom je terecht in een team met een chef-kok, sous-chef en leerlingen. Samen met hen ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit en voor de culinaire invulling van de menukaart. Er is genoeg ruimte voor creativiteit, en we zien graag dat je meedenkt over nieuwe gerechten. Daarnaast bestaan er bij ons genoeg mogelijkheden voor het volgen van aanvullende cursussen en/of opleidingen.

 

 

 

 

Wie we zoeken?

Je hebt al wat ervaring als kok, en hebt een afgeronde opleiding. Daarnaast heb je natuurlijk de nodige kennis van HACCP wetgeving, maar bovenal heb je een passie voor koken en ben je een teamplayer.

Je bent 5 dagen per week beschikbaar. Je gaat 32 of 38 uur per week werken, verdeeld over 4 of 5 dagen. Daarbij heb je altijd een weekenddag vrij.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioen
  • Vakantiegeld
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Flexibele werkuren
zo werkt solliciteren
1. Solliciteer

Zie jij er een leuke functie bij staan en denk jij goed in ons team te passen? Dien dan hieronder je sollicitatie in.

2. Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen gaan we ermee sollicitatie aan de slag. Je hoort zo snel mogelijk iets van ons.

3. kom op gesprek

Afhankelijk van welke functie nodigen we je uit voor een gesprek. Zo kunnen wij jou, maar ook jij ons wat beter leren kennen.

4. Join the club

En dan hopen we natuurlijk dat alles positief is en dat jij binnenkort met ons een borrel doet!

HALLO NIEUWE COLLEGA!

SOLLICITEREN

We laten je zo snel mogelijk iets weten!

Contact

013-5169234
info@hetlandgoed.nl

Openingstijden

M: gesloten
D-Z: 11:00 uur

Adres

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek