Taverne Paulus; dé plek voor een lekker diner en een gezellige borrel. Vanaf de tafel kijken gasten zo de open keuken in en zien ze hoe onze koks de heerlijkste gerechten bereiden; van een lichte maaltijdsalade tot een malse tournedos van onze houtskoolsgrill. 

VacaturesContact

Genieten in een ongedwongen sfeer

Dat doe je bij Taverne Paulus!

Taverne Paulus; dé plek voor een lekker diner en een gezellige borrel. Vanaf de tafel kijken gasten zo de open keuken in en zien ze hoe onze koks de heerlijkste gerechten bereiden; van een lichte maaltijdsalade tot een malse tournedos van onze houtskoolsgrill. Voor de wijnliefhebbers hebben we een ruime keuze aan open wijnen, maar ook de bierdrinkers zijn hier aan het juiste adres; zij kunnen een keuze maken uit onze 40+ bieren.

Bij Taverne Paulus werken we met een gezellig en hecht team, dat vol enthousiasme samen bouwt aan de leukste projecten. We houden ervan om nieuwe projecten uit te werken om ons zo te onderscheiden van de concurrentie. Zo toverden we afgelopen zomer onze achtertuin om tot de gezelligste van Hilvarenbeek: “ACHTEROM bij Paulus”. Waar we, als het weer het toelaat, de BBQ aansteken en gasten tussen de corona’s door genieten van de heerlijkste gerechten to-share. En in de winter zitten we trouwens ook niet stil, dan organiseren we bijvoorbeeld eens per maand een POP-UP in onze naastgelegen bar “de Suite”. Zo is er altijd wel een project waar we onze creativiteit in kwijt kunnen. Natuurlijk blijven we bij de Paulus ook lekker aan de slag met verbeteren en vernieuwen.

 openstaande functies
Assistent bedrijfsleider

Heb je al wat ervaring in de horeca en zoek je een nieuwe uitdaging waarbij je je horecakennis kan uitbreiden? Wil je werken in een enthousiast team waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen? Dan hebben wij een geschikte functie voor jou!

Bekijk hier de volledige vacature →

Oproepkracht bar/bediening

Werk jij graag in een enthousiast en gezellig team? Steek je graag je handen uit de mouwen en hou je van een borrel op zijn tijd? Heb je al wat ervaring of nog niet echt maar wil je het leren? Dan pas jij prima in ons team!

Bekijk hier de volledige vacature →

zelfstandig werkend kok

Zie je het voor je? Vanuit de open keuken kijk je zo onze zaak in en zie je hoe de gasten genieten van de gerechten die jij maakt. Samen met het vaste keukenteam zet je de lekkerste gerechten neer die jij zelf mee verzint.

Bekijk hier de volledige vacature →

 

werknemers

openstaande functies

Team

Onze werknemers

Tijs

Bedrijfsleider

Freek

Eigenaar

Gabian

Chefkok

BENIEUWD GEWORDEN?

Sfeerimpressie

contact
Taverne Paulus
Gelderstraat 3
5081 AA Hilvarenbeek

T: 013-5055833
E: info@tavernepaulus.nl
W: www.tavernepaulus.nl

 

 

heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer informatie? Laat dan hier je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!